ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!
Σε λίγες μέρες το OTHER SPORTS NEWS γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και
θα είναι κοντά σας πιο ανανεωμένο και με νέα εμφάνιση…





28.7.11

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Συνεχίζονται οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στην Πορτογαλία


Την 7η θέση πήρε στα προκριματικά η εθνική ομάδα U23


Χθες διεξήχθη η τρίτη μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πίστας U23 που γίνεται στην πόλη Anadia στην Πορτογαλία. Το πρόγραμμα περιλάμβανε τα προκριματικά του ομαδικού στο σπριντ στην κατηγορία των Εφήβων-Νεανίδων. 

Η ελληνική ομάδα στην κατηγορία των Εφήβων (Μπρέτας-Κολλάρας-Βολικάκης) τερμάτισε στην 7η θέση με χρόνο 0:00:50.133, πάνω από την τελευταία Βουλγαρία, ενώ στις Νεανίδες (Κουτσονικολή-Πατάπη) ήρθε τελευταία με χρόνο 0:00:35.423.

Δείτε εδώ τα χθεσινά αποτελέσματα

Αναχωρεί για Τουρκία η Εθνική ομάδα Ορεινής Ποδηλασίας
Μετά την επιτυχημένη εμφάνισή της στην Κύπρο, η εθνική ομάδα ορεινής ποδηλασίας θα συμμετάσχει σε ακόμη ένα διεθνές αθλητικό γεγονός. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα μεταβεί στην Τουρκία, προκειμένου να πάρει μέρος στον αγώνα «International Isparta MTB Cup - Isparta», ο οποίος θα διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου 2011. 

Προπονητής της ελληνικής αποστολής είναι ο Γιώργος Κατσέλης και την εθνική ομάδα εκπροσωπούν οι αθλητές Περικλής Ηλίας και Δημήτρης Αντωνιάδης. Η αναχώρηση της εθνικής ομάδας ορεινής ποδηλασίας για την Τουρκία θα γίνει αύριο και η επιστροφή της στην Αθήνα στις 31 Ιουλίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου