ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!
Σε λίγες μέρες το OTHER SPORTS NEWS γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και
θα είναι κοντά σας πιο ανανεωμένο και με νέα εμφάνιση…





7.2.12

Νίκη θρίλερ για την Ουαλία!

Σε ένα δραματικό ματς η Ουαλία ξεκίνησε με το δεξί στο Six Nations επικρατώντας της Ιρλανδίας 23-21 (video)

Απέμεναν λίγα λεπτά για την λήξη του ημιτελικού του Παγκοσμίου κυπέλλου Γαλλίας – Ουαλίας με το σκορ να είναι 9-8 υπέρ των Γάλλων. Ο Mike Philips λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε πετύχει ένα σημαντικό try και όλοι κρεμόντουσαν στα πόδια του Leigh Halfpenny ο οποίος ήταν έτοιμος, με ένα εύστοχο conversion να δώσει τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό στην ομάδα του. Ωστόσο το σουτ ήταν άστοχο κι έτσι η Ουαλία έμεινε εκτός τελικού. 


Ακριβώς το ίδιο σενάριο, με διαφορετικό φινάλε, επαναλήφθηκε και στο στάδιο «Aviva» του Δουβλίνου με την Ουαλία να παίρνει τη νίκη στο τελευταίο λεπτό με το εύστοχο conversion του Halfpenny με 23-21 κάνοντας ένα ιδανικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα του Six Nations. Τα πράγματα δεν ήταν και τόσο εύκολα για τους Ουαλούς οι οποίοι ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ, αλλά πάντα επικίνδυνοι κόντρα στους δυνατούς Ιρλανδούς που βρέθηκαν μπροστά στο ημίχρονο με 10-5. Το εκπληκτικό try του Bowe 12 λεπτά πριν από τη λήξη του παιχνιδιού έδωσε σημαντικό προβάδισμα στους γηπεδούχους με 21-15 και την Ουαλία ουσιαστικά, στο καναβάτσο. 


Όμως δύο λεπτά πριν το φινάλε ο North κατάφερε, με  try, να μειώσει και πάλι σε 21-20 και όλα κρεμόντουσαν σε μια κλωστή καθώς ο Halfpenny ετοιμαζόταν να εκτελέσει το conversion. Αυτή τη φορά βρήκε στόχο και έτσι η Ουαλία με 23-21 πήρε την πρώτη νίκη στην διοργάνωση. Ωστόσο το επόμενο Σάββατο την περιμένει ακόμα  μια δύσκολη αποστολή καθώς θα ταξιδέψει στο Παρίσι για την αναμέτρηση με την Γαλλία.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1
France
1
1
0
0
2
2
England
1
1
0
0
2
4
Wales
1
1
0
0
2
3
Ireland
1
0
0
1
0
5
Scotland
1
0
0
1
0
6
Italy
1
0
0
1
0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου