ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!
Σε λίγες μέρες το OTHER SPORTS NEWS γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και
θα είναι κοντά σας πιο ανανεωμένο και με νέα εμφάνιση…





18.6.12

Τα βραβεία του NHL για το 2012

Η παρουσίαση των 12 βραβείων..Διαβάστε ποιοι είναι οι υποψήφιοι, αλλά και τους νικητές της χρονιάς που μας πέρασε
Το πρωτάθλημα του NHL έφτασε στο τέλος του. Οι ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει να προγραμματίζουν τη νέα χρονιά και τα Drafts σε λίγο ξεκινούν. Ωστόσο η αγωνιστική χρονιά του 2011-12 δε θα μπορούσε να κλείσει χωρίς τη βράβευση των καλύτερων για τη σεζόν που μας πέρασε. 


Στο Las Vegas τα πάντα είναι έτοιμα για την ετήσια βράβευση (ξημερώματα Πέμπτης 21/6) η οποία χρονολογείται από το 1893 με το Stanley Cup Trophy (σε ομαδικό επίπεδο) και από το 1924 με το Hart Memorial Trophy το πρώτο βραβείο που δόθηκε σε παίκτη του NHL






Το OTHER SPORTS NEWS  σας βάζει μέσα στη γιορτή και σας παρουσιάζει τα 12 βραβεία που θα δοθούν, τους υποψήφιους, αλλά και αυτούς που βραβεύθηκαν την περσινή χρονιά.

Βραβεία-Υποψήφιοι


Hart Memorial Trophy: Βραβείο για τον πολυτιμότερο παίκτη της κανονικής σεζόν. Είναι το πιο «παλιό» βραβείο και δίνεται από το 1924. Ο νικητής αναδεικνύεται μετά από ψηφοφορία των δημοσιογράφων από όλες τις πόλεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κανονικής σεζόν.

Henrik Lundqvist (Τερματοφύλακας των NY Rangers)
Evgeni Malkin (Σέντερ των Pittsburgh Penguins)
Steven Stamkos (Σέντερ των Tampa Bay Lighting)

Vezina Trophy: Βραβείο για τον καλύτερο τερματοφύλακα της χρονιάς. Το βραβείο αυτό δόθηκε για πρώτη φορά το 1927 και ο νικητής προκύπτει από ψηφοφορία των προπονητών από όλες τις ομάδες. Πήρε το όνομα αυτό από τον εξαιρετικό τερματοφύλακα των Montreal Candiens, George Vezina ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα και πέθανε λίγους μήνες μετά (28/11/1925)

Henrik Lundqvist (NY Rangers)
Pekka Rinne (Nashville Predators)
Jonathan Quick (LA Kings)

Calder Memorial Trophy: Βραβείο για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο παίκτη. Βραβείο που δίνεται από το 1937 και πήρε το όνομα του από τον πρόεδρο του NHL Frank Calder. Ο νικητής προκύπτει από ψηφοφορία των δημοσιογράφων που ψηφίζουν μετά το τέλος της κανονικής περιόδου.

Adam Henrique (Σέντερ των New Jersey Devils)
Gabriel Landeskog (Αριστερός μέσος των Colorado Avalanche)
Ryan Nuget-Hopkins (Σέντερ των Edmonton Oilers)

Lady Byng Memorial Trophy: Βραβείο για τον παίκτη με τις λιγότερες αποβολές σε συνδυασμό με την προσφορά στην ομάδα του. Ο νικητής επιλέγεται από ψηφοφορία των δημοσιογράφων μετά το τέλος της κανονικής σεζόν.

Brian Campbell (Αμυντικός των Florida Panthers)
Jordan Eberle (Δεξιός μέσος των Edmonton Oilers)
Matt Moulson (Αριστερός μέσος των NY Islanders)

Frank J. Selke Trophy: Βραβείο για τον καλύτερο επιθετικό της χρονιάς. Ο νικητής προκύπτει από την Ένωση Δημοσιογράφων μετά το τέλος της κανονικής σεζόν. Δίνεται από το 1978 και έχει πάρει το όνομα του από τον τεχνικό των Toronto Maple Leafs και Montreal Canadiens, Frank J. Selke.

David Backes (St Louis Blues)
Patrice Bergeron  (Boston Bruins)
Pavel Datsyuk (Detroit Red Wings)

Jack Adams Award: Βραβείο για την μεγαλύτερη προσφορά προπονητή στην ομάδα του. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα NHL Awards το 1974 και ο νικητής επιλέγεται μέσω ψηφοφορίας των μελών του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου του NHL μετά το τέλος της κανονικής περιόδου.

Ken Hitchcock (St Louis Blues)
Paul MacLean (Ottawa Senators)
John Tortorella (NY Rangers)

Bill Masterton Memorial Trophy: Βραβείο του πιο αφοσιωμένου παίκτη στο άθλημα. Ο νικητής προκύπτει μετά από ψηφοφορία της Ένωσης δημοσιογράφων NHL. Δόθηκε για πρώτη φορά το 1968 στην μνήμη του William Masterton (Minnesota North Stars) ο οποίος απεβίωσε στις 15 Ιανουαρίου του 1968 κατά τη διάρκεια αγώνα χόκεϊ.

Daniel Alfredsson (Δεξιός μέσος των Ottawa Senators)
Joffrey Lupul (Αριστερός μέσος των Toronto Maples Leafs)
Max Pacioretty (Αριστερός μέσος των Montreal Canadiens)

Ted Lindsay Award: Βραβείο για τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς. Ο νικητής επιλέγεται βάσει ψηφοφορίας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Παικτών μετά το τέλος του Stanley Cup. Είναι περίπου το ίδιο βραβείο με το Hart Memoral Trophy, αλλά με τη διαφορά ότι ο νικητής προκύπτει από την ψηφοφορία παικτών και όχι δημοσιογράφων.

Henrik Lundqvist (Τερματοφύλακας των NY Rangers)
Evgeni Malkin (Σέντερ των Pittsburgh Penguins)
Steven Stamkos (Σέντερ των Tampa Bay Lighting)

Bridgestone Messier Leadership Awards: Βραβείο για τον καλύτερο αρχηγό της περιόδου. Δόθηκε για πρώτη φορά το 2007. Οι υποψήφιοι επιλέγονται από τους φιλάθλους των ομάδων, των εργαζομένων του NHL, ωστόσο ο τελικός νικητής επιλέγεται από τον Mark Messier. O Messier ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών στο NHL και διατέλεσε αρχηγός σε ιστορικές ομάδες όπως τους Edmonton Oilers, NY Rangers και Vancouver Canucks.

Dustin Brown (Δεξιός μέσος των LA Kings)
Ryan Callahan (Αριστερός μέσος των NY Rangers)
Shane Doan (Αριστερός μέσος των Phoenix Coyotes)

NHL Foundation Award: Βραβείο για τον πιο ομαδικό παίκτη της χρονιάς. Δόθηκε για πρώτη φορά το 1998. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ποτέ κανένας παίκτης δεν έχει καταφέρει να πάρει τη συγκεκριμένη διάκριση δύο φορές.

Mike Fisher (Σέντερ των Nashville Predators)
John-Michael Lilies (Αμυντικός των  Toronto Maple Leafs)
Matt Moulson (Αριστερός μέσος των NY Islanders)

General Managers of the Year: Βραβείο για τον καλύτερο γενικό μάνατζερ της χρονιάς. Το νεότερο βραβείο καθώς δόθηκε για πρώτη φορά το 2010. Για την ανάδειξη του νικητή ψηφίζουν η Ένωση Δημοσιογράφων, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Παικτών, αλλά και το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο.

Doug Armstrong (St Louis Blues)
David Poile (Nashville Predators)
Dale Tallon (Florida Panthers)

Νικητές βραβείων 2011

Δείτε στον παρακάτω πίνακα τους νικητές των NHL Awards 2011, αλλά και την έναρξη του φαντασμαγορικού σόου
Hart
Corey Perry
Anaheim Ducks
Vezina
Tim Thomas
Boston Bruins
Norris
Nicklas Lidstrom
Detroit Red Wings
Calder
Jeff Skiner
Carolina Hurricanes
Byng
Martin St Louis
Tampa Bay Lighting
Selke
Ryan Kesler
Vancouver Canucks
Adams
Dan Bylsma
Pittsburgh Penguins
Masterton
Ian Laperriere
Philadelphia Flyers
Lindsay
Daniel Sedin
Vancouver Canucks
Messier
Zdeno Chara
Boston Bruins
Found.
Dustin Brown
LA Kings
GM
Mike Gillis
Vancouver Canucks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου