ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!
Σε λίγες μέρες το OTHER SPORTS NEWS γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και
θα είναι κοντά σας πιο ανανεωμένο και με νέα εμφάνιση…





28.7.11

ΣΚΙ: Αυτοκτόνησε ο Τζέρετ Πίτερσον!


Ο Τζέρετ Πίτερσον


Σοκ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία του Αμερικανού σκιέρ και  Ολυμπιονίκη στην χειμερινή Ολυμπιάδα του Βανκούβερ, Τζέρερτ «σπίντι» Πίτερσον. Ο 30χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο Lamb Canyon της Γιούτα, ενώ νωρίτερα είχε ειδοποιήσει τις αρχές. Το ίδιο είχε προσπαθήσει να κάνει και το 2007 χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Απίστευτα τραγική ζωή!
Η ζωή του αυτόχειρα σκιέρ δεν ήταν βγαλμένη από παραμύθι.  Η παιδική του ηλικία στιγματίστηκε από τον θάνατο της 5χρονής αδελφής του, μπροστά στα μάτια του,  η οποία παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό αφήνοντας την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, ενώ ο ίδιος αργότερα αποκάλυψε ότι σε μικρή ηλικία είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση

Το 2007 στην Ιταλία είδε τον καλύτερο του φίλο Τρέβορ Φέρναλντ να αυτοκτονεί, ενώ τρεις μέρες πριν από τον θάνατο του είχε συλληφθεί καθώς οδηγούσε σε κατάσταση μέθης. Ωστόσο είχε παραδεχθεί ότι είχε εξάρτηση με το αλκοόλ και ότι έπασχε από κατάθλιψη.


Σε αυτό το θέρετρο έβαλε τέλος στη ζωή του ο Πίτερσον



Από την οικοδομή στο μετάλλιο!
Αμέσως μετά από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τορίνο το 2006 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πιάνοντας δουλειά σε κατασκευαστική εταιρεία δουλεύοντας ως οικοδόμος. Κάτι που δεν κράτησε για πολύ, αφού τέσσερα χρόνια αργότερα θα έπαιρνε μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Βανκούβερ όπου και θα κατακτούσε το αργυρό μετάλλιο!

Λαμπρή καριέρα
Σε αντίθεση με την προσωπική του ζωή, αγωνιστικά ο Πίτερσον έλαμψε με την παρουσία του στο χώρου του σκι καθώς έχει κατακτήσει αρκετά χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και σε άλλες διεθνείς διοργανώσεις με αποκορύφωμα το ασημένιο στο Βανκούβερ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου