ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!
Σε λίγες μέρες το OTHER SPORTS NEWS γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και
θα είναι κοντά σας πιο ανανεωμένο και με νέα εμφάνιση…





5.7.11

ΙΠΠΑΣΙΑ


Πέντε μετάλλια οι αμαζόνες μας στο Βαλκανικό


Με τις αποσκευές γεμάτες μετάλλια επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη η Εθνική Ομάδα Ιππικής Δεξιοτεχνίας που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή.
Η φετινή πρωταθλήτρια Νέων Ιππέων Αλεξάνδρα Αλεξοπούλου (Marco Polo) ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, όπως και η περσινή Βαλκανιονίκης Παίδων, Φανούλα Σταφυλοπάτη (Cassian) στην κατηγορία των Εφήβων. Η τελευταία μάλιστα κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ακολουθεί.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αλεξάνδρα Αλεξοπούλου (αριστερά)

Ένα ασημένιο μετάλλιο πήρε η Πρωταθλήτρια Εφήβων Φωτεινή Γεωργίτσου (Kolliante) στην κατηγορία των Εφήβων. Το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Παίδων κατάκτησε η Πρωταθλήτρια Κυβέλη Τζωρτζάκη (Ombos Yamma Yamma Man), ενώ στην κατηγορία Νέων Ιππέων η Ιουλία Κουδούνη (Donnergroll) πήρε επίσης το χάλκινο μετάλλιο.

Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Φωτεινή Γεωργίτσου
Ο απολογισμός των δύο χρυσών, του ενός ασημένιου και των δυο χάλκινων μεταλλίων είναι κάτι παραπάνω από θετικός με τον επόμενο στόχο να είναι φυσικά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων και Νέων Ιππέων, στο οποίο η χώρα μας θα πάρει μέρος με ομάδα τριών αμαζόνων στην κατηγορία των Εφήβων και με δυο στην κατηγορία των Νέων Ιππέων.

1 σχόλιο: