ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!
Σε λίγες μέρες το OTHER SPORTS NEWS γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και
θα είναι κοντά σας πιο ανανεωμένο και με νέα εμφάνιση…





2.8.11

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ: Αποτελέσματα Πανελληνίου Πρωταθλήματος


Στην εντυπωσιακή λίμνη Στράτου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Νέων


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Θαλάσσιου σκι Ανδρών-Γυναικών, αλλά και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων που πραγματοποιήθηκαν στην λίμνη Στράτου στο Αγρίνιο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. 

Στο σλάλομ των Ανδρών νικητής ήταν ο Γιάννης Ναθαναήλ, ενώ ακολούθησαν οι Γιώργος Χατζής και Ρόμπι Αλεξάντερ. Στις Γυναίκες, την πρώτη θέση κατέλαβε η Μαριάννα Κόντη, τη δεύτερη η Φλώρα Λιάκου, ενώ την τρίτη η Ιόλη Δανιήλ. Η τελευταία μάλιστα πήρε την πρώτη θέση και στις ασκήσεις επίδειξης, ενώ πρώτος στους Άνδρες ήρθε ο Νίκος Πλυτάς. Στο άλμα των Ανδρών ο Βασίλης Μήλας κατέκτησε την πρώτη θέση.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών

Δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων

 Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αχιλλέας Πατούνης δεν έλαβε μέρος στους αγώνες, λόγω ενός τραυματισμού στον ώμο που τον ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα, ο τραυματισμός επιδεινώθηκε στο  US OPEN που διεξήχθη πριν από μερικές εβδομάδες.

Έτσι ο Πατούνης αναμένεται να χάσει και το Πανευρωπαϊκό Νέων που θα γίνει στην Ουκρανία, αλλά και το Παγκόσμιο U21 που θα πραγματοποιηθεί στην Γαλλία, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου για να μη χάσει την χρονιά!

Από την μεριά του το OSN εύχεται στον νεαρό αθλητή γρήγορη ανάρρωση, προκειμένου να επιστρέψει σε ένα άθλημα που έχει ανάγκη από τέτοιους αθλητες.

1 σχόλιο: