ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!
Σε λίγες μέρες το OTHER SPORTS NEWS γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και
θα είναι κοντά σας πιο ανανεωμένο και με νέα εμφάνιση…





4.9.11


WORLD ROWING SLOVENIA
Το καλύτερο φινάλε!
Κωπηλασία: Έγραψε ιστορία η Ελληνική κωπηλασία με ένα χρυσό, ένα ασημένιο και τέσσερις προκρίσεις στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών την τελευταία μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Bled της Σλοβενίας, καθώς στο διπλό σκιφ ελ. βαρών οι Γιαζιτζίδου-Τσιάβου ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου δίνοντας ακόμα μια παράσταση σε αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.


Από το ξεκίνημα της κούρσας μπόρεσαν να πάρουν σαφέστατο προβάδισμα αφήνοντας τα άλλα πληρώματα να παλεύουν για τις άλλες δυο θέσεις. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε χρόνο 06:59:80 με τον Καναδά να έρχεται δεύτερος με χρόνο 07:03:46! Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Μ. Βρετανία με 07:04:33.

Νωρίτερα, η τετράκωπος άνευ με τους Γιάννη Τσίλη-Γιώργο Τζιάλλα-Γιάννη Χρήστου- Στέργιο Παπαχρήστο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο κάνοντας μια εκπληκτική κούρσα που θύμισε έντονα τόσο αυτή των προκριματικών, όσο και αυτή στα ημιτελικά. Οι Έλληνες αθλητές ξεκίνησαν στην 3η θέση, ενώ για ένα μικρό διάστημα έπεσαν ακόμα και στην 4η. Ωστόσο, η στρατηγική  των παιδιών δούλεψε και πάλι εξαιρετικά και με ένα σπριντ στο τέλος κατάφεραν να πάρουν την 2η θέση με χρόνο 05:57:20. Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία πήρε η Μ. Βρετανία με 05:55:18, ενώ το χάλκινο η Αυστραλία με 05:58:44.

Πήραν την πρόκριση οι Μαγδανής-Κόνσολας!

Την αυλαία, σήμερα για τα ελληνικά πληρώματα, άνοιξαν οι Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας οι οποίοι στην κατηγορία του διπλού σκιφ ελ. βαρών αγωνίστηκαν στο μικρό τελικό με στόχο το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες που έδιναν οι πέντε πρώτες θέσεις. Οι Έλληνες αθλητές τερμάτισαν δεύτεροι με χρόνο 06:29:58 κάνοντας μια εκπληκτική προσπάθεια ενώ παράλληλα σφράγισαν και με το παραπάνω το Ολυμπιακό εισιτήριο. Στην πρώτη θέση ήρθε η Γαλλία με 06:28:98, στην 3η η Νορβηγία με 06:30:27, στην 4η η Πορτογαλία με 06:30:41, ενώ το πέμπτο Ολυμπιακό εισιτήριο εξασφάλισε ο Καναδός που τερμάτισε 5ος με χρόνο 06:30:73.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου