ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!
Σε λίγες μέρες το OTHER SPORTS NEWS γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και
θα είναι κοντά σας πιο ανανεωμένο και με νέα εμφάνιση…





11.7.11

ΙΠΠΑΣΙΑ: Γλυκιά γεύση στο φινάλε...



Ολοκληρώθηκε χθες στην Comporta της Πορτογαλίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων Υπερπήδησης Εμποδίων με τις αμαζόνες μας Ιόλη Μυτιληναίου (Ascot) και Ελένη Χουχούλη (Mylor Royal) να κάνουν εξαιρετικές εμφάνισεις παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό!

Μάλιστα η φετινή πρωταθλήτρια Ιόλη Μυτιληναίου κατάφερε να προκριθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.  Φέτος κατέλαβε την 27η θέση, συγκεντρώνοντας συνολικά 14 βαθμούς ποινής στους πέντε γύρους.  Την 28η κατέλαβε η Ελένη Χουχούλη, που συγκέντρωσε 15 βαθμούς ποινής.

Στο ομαδικό Αγώνισμα οι τέσσερις Παίδες Ιόλη Μυτιληναίου,Ελένη Χουχούλη, Ιωάννης Μαρινάκης (Loulou de Quensay) και Μαρίνα Θεοφανοπούλου (Oscar du Peron) πέρασαν στον δεύτερο τελικό γύρο καταλαμβάνοντας την 10η θέση. Πολύ καλές εμφανίσεις στο μικρό τελικό αγωνίσματος της κατηγορίας των Εφήβων έκαναν οι δυο Έλληνες αθλητές Δογένης Παλέγδας (Cornelia) και Φίλιππος Παπαγεωργίου (Vahron). Ο Παλέγδας κατέλαβε την 3η θέση με άπταιστες και χρόνο 33,27 στο μπαράζ, ενώ ο Παπαγεωργίου την με επίσης άπταιστες και χρόνο 33,71.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου