ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!
Σε λίγες μέρες το OTHER SPORTS NEWS γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και
θα είναι κοντά σας πιο ανανεωμένο και με νέα εμφάνιση…





11.7.11

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ: Λάμψη αστέρων στο Μελιγαλά!


Βραδιά γεμάτη ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στο Μελιγαλά
Την ερχόμενη Πέμπτη όλη η αφρόκρεμα του Ελληνικού ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ θα παρελάσει στο Δήμο Μελιγαλά πραγματοποιώντας μια ξεχωριστή επίδειξη στην κεντρική πλατεία του Δήμου στις 21:30.


Η αγωνιστική ομάδα της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Πελοποννήσου (ΕΤΑΠΕΛ), η οποία αποτελείται από αθλητές που έχουν Ευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους τίτλους και ο προπονητής τους κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος θα παρουσιάσουν το Ολυμπιακό ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ σε μια θεαματική εκδήλωση, όπου μέρος θα πάρουν και οι αθλητές του ΑΓΣ Μελιγαλά

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Δήμαρχος κ. Φίλιππος Μπάμης, το Δημοτικό Συμβούλιο, τοπικοί φορείς του αθλητισμού και φυσικά ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠΕΛ Τζίμης Παναγιωτόπουλος.

Ο τελευταίος έκανε δηλώσεις στο OSN τονίζοντας ότι: «Σαν Ένωση είμαστε υπερήφανοι για αυτήν την ξεχωριστή επίδειξη όπου συμμετέχουν πολύ μεγάλα ονόματα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.  Είναι η 10η συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται και σκοπό έχει τη διάδοση του αθλήματος. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο του Μελιγαλά κ. Φίλιππο Μπάμης που αγκάλιασε την προσπάθεια μας αυτή και βοηθάει όσο μπορεί δίνοντας μας κουράγιο για περισσότερες επιτυχίες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου