ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!
Σε λίγες μέρες το OTHER SPORTS NEWS γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και
θα είναι κοντά σας πιο ανανεωμένο και με νέα εμφάνιση…





2.8.11

ΣΚΑΚΙ: Ανεβαίνει ο Μαστροβασίλης, από κοντά ο Χαλκιάς


Αρχίζει να βρίσκει ρυθμούς το νούμερο 6 του ταμπλό Δημήτρης Μαστροβασίλης , καθώς μετά από τη χθεσινή του νίκη στον 4ο γύρο κατάφερε να πλασαριστεί στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου στο 20ο όπεν που διεξάγεται στην Καβάλα


Ο Έλληνας αθλητής επικράτησε του Dragan Kosic από το Μαυροβούνιο, ενώ σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωπος με το νούμερο 3 του ταμπλό Abjijeet Gupta από την Ινδία. Ο Στέλιος Χαλκιάς από την άλλη, ήρθε ισόπαλος στην αναμέτρηση με την Monika Socko από την Πολωνία αλλά παρέμεινε ψηλά στην βαθμολογία. 

Σήμερα στις 16:00 κοντράρεται με τον Γεωργιανό Giorgi Margvelashvili. Στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου συνεχίζει να βρίσκεται ο Σέρβος Dragan Solak, ενώ ακολουθεί στην δεύτερη ο Μολδαβός Dmitry Svetuskin. Η δυσάρεστη έκπληξη μέχρι στιγμής είναι το νούμερο 1 του ταμπλό Chanda Sandipan από την Ινδία ο οποίος βρίσκεται στην 12η θέση.

Τα κορίτσια σαρώνουν στον β’ όμιλο!
Στην κορυφή του δεύτερου ομίλου ανέβηκε ο Βίκτωρας Κορόγλου που χθες στον 4ο γύρο κατάφερε να επικρατήσει του Γιάννη Φροζινού. Ωστόσο οι επόμενες τρεις θέσεις είναι … πιασμένες από ελληνίδες αθλήτριες. 

Πρόκειται για την Ελισάβετ Παπαθανασίου (2η  θέση), την Δέσποινα Σερεφίδου (3η θέση) και την Αλεξάνδρα Τερζιδάκη (4η θέση). Την πρώτη πεντάδα κλείνει ο Κλέων Μπάλλας. Τέλος στον τρίτο όμιλο στην πρώτη θέση παραμένει  ο Χρήστος Αλεξανδρίδης, στην δεύτερη ανέβηκε  ο Μανώλης Εμμανουηλίδης, ενώ στην τρίτη βρίσκεται πλέον ο Νίκος Βλασταρής.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ
  

1 σχόλιο: