ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!
Σε λίγες μέρες το OTHER SPORTS NEWS γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και
θα είναι κοντά σας πιο ανανεωμένο και με νέα εμφάνιση…





22.6.12

Βραδιά γεμάτη αστέρια!

Στο Las Vegas ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν του NHL με τη βράβευση των καλύτερων παικτών..Ποιοι βραβεύθηκαν
Στο Las Vegas παραβρέθηκαν όλα τα μεγάλα αστέρια του NHL για τα βραβεία της χρονιάς τα οποία διεξάγονται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. 


Στη βραδιά αυτή έδωσαν το παρών όχι μόνο άνθρωποι από τον αθλητισμό, αλλά και πολλοί καλλιτέχνες οι οποίοι έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Οι υπερβολές, αλλά και οι γκρίνιες δεν έλειψαν καθώς η παρουσίαση στο «κόκκινο χαλί» διήρκησε τρείς ώρες (!), ενώ η απονομή των βραβείων είχε διάρκεια δύο ωρών. 






Στην έναρξη του σόου βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές της σεζόν 2011-2012 LA Kings τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και για την κατάκτηση του τίτλου στη Δυτική περιφέρεια (Clarence S. Cambel Trophy). 






Σε ομαδικό επίπεδο βραβείο πήραν οι Vancouver Canucks ως κάτοχοι του καλύτερου ρεκόρ στη κανονική διάρκεια τη σεζόν (Presidents Trophy), αλλά και οι φιναλίστ των τελικών New Jersey Devils για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ανατολικής περιφέρειας (Prince of Wales Trophy). 








Μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο σέντερ των Pittsburgh Penguins, Evgeni Malkin που πήρε το βραβείου του πολυτιμότερου παίκτη της κανονικής σεζόν (Hart Memorial Trophy), αλλά κι αυτό του πρώτου παίκτη σε βαθμούς (Art Ross Trophy). 








Η «κατάρα» έσπασε για τον τερματοφύλακα των NY Rangers, Henrik Lundqvist ο οποίος μετά από τρεις συνεχόμενες αποτυχημένες χρονιές  για το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα, τελικά κατάφερε να πάρει το βραβείο (Vezina Trophy), αν και αρκετοί υποστήριζαν ότι η συγκεκριμένη διάκριση θα έπρεπε να πάει στον κίπερ των LA Kings, Jonathan Quick








Τελικά ο Quick πήρε, δικαίως, το βραβείο για τον πολυτιμότερο παίκτη των playoffs (Conn Smith Trophy). Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης (Calder Memorial Trophy) ήταν ο Gabriel Landeskog των Colorado Avalanche, ενώ καλύτερος προπονητής της χρονιάς (Jack Adams Award) αναδείχθηκε ο Ken Hitchcock των St Louis Blues.

Αναλυτικά τα βραβεία

Stanley Cup
LA Kings
President Trophy
Vancouver Canucks
Prince of Wale Trophy
New Jersey Devils
Clarence S. Campbell
LA Kings

Art Ross
Evgeni Malkin
Pittsburgh
Bill Masterton
Max Pacioretty
Montreal
Calder Memorial
Gabriel Landeskog
Colorado
Conn Smythe
Jonathan Quick
LA Kings
Frank J. Selke
Patrice Bergeron
Boston
Hart Memorial
Evgeni Malkin
Pittsburgh
Jack Adams
Ken Hitchcock
St Louis
James Norris
Erik Karlsson
Ottawa
King Clancy
Daniel Alfredsson
Ottawa
Lady Byng
Brian Campbell
Florida
Ted Lindsay
Evgeni Malkin
Pittsburgh
Mark Messier
Shane Doan
Phoenix
Maurice Richard
Steven Stamkos
Tampa Bay
Foundation Player
Mike Fisher
Nashville
Manager of Year
Doug Armstrong
St Louis
Vezina
Henrik Lundqvist
NY Rangers
Roger Croziers
Brian Elliot
St Louis
William M. Jennigs
Brian Elliot
St Louis
               
 Art Ross: Βραβείο για τον παίκτη με τους περισσότερους πόντους στο πρωτάθλημα, Bill Masterton: Βραβείο για τον παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές, Calder Memorial: Βραβείο για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο παίκτη, Conn Smythe: Βραβείο για τον πολυτιμότερο παίκτη των playoffs, Frank Selke: Βραβείο για τον καλύτερο επιθετικό της χρονιάς, Hart Memorial: Βραβείο για τον πολυτιμότερο παίκτη της κανονικής περιόδου, Jack Adams: Βραβείο για τον καλύτερο προπονητή, James Norris: Βραβείο για τον καλύτερο αμυντικό της χρονιάς, King Clancy: Βραβείο για τον παίκτη με τη μεγαλύτερη προσφορά στην ομάδα του, Lady Byng: Βραβείο στον παίκτη με το μεγαλύτερο ήθος, Ted Lindsay: Πολυτιμότερος παίκτης όλης της χρονιάς, Mark Messier: Βραβείο για τον καλύτερο αρχηγό της χρονιάς, Maurice Richard: Βραβείο για τον πρώτο σκόρερ της χρονιάς, Foundation player: Βραβείο για τον πιο ομαδικό παίκτη της χρονιάς, Manager of The Year: Βραβείο για τον καλύτερο γενικό μάνατζερ της χρονιάς, Vezina: Βραβείο στον καλύτερο τερματοφύλακα της χρονιάς, Roger Croziers: Βραβείο για τον τερματοφύλακα με τις περισσότερες επεμβάσεις της χρονιάς, William M. Jennigs: Βραβείο για τον τερματοφύλακα που δέχθηκε τα λιγότερα γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου