ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!
Σε λίγες μέρες το OTHER SPORTS NEWS γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και
θα είναι κοντά σας πιο ανανεωμένο και με νέα εμφάνιση…





20.12.11

Στο βάθρο και πάλι η Μπουκουβάλα!

Στάθηκε άτυχη στον τελικό του Grand Prix του Qingdao χάνοντας από την Jan Kim (video)

Πραγματοποιώντας μεγάλη εμφάνιση στην κατηγορία των -57 κιλών, η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα κατάφερε να ανέβει στο βάθρο για δεύτερη φορά στις τελευταίες τρεις διοργανώσεις. 


Έτσι μετά το χρυσό του Άμστερνταμ και την 5η θέση στο Τόκιο, σειρά είχε η πόλη Qingdao της Κίνας με την ελληνίδα πρωταθλήτρια να φτάνει μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε από την Jan Kim (Κορέα). 


Στο δρόμο της η Μπουκουβάλα συνάντησε, για μια ακόμη φορά τόσο την Αμερικανίδα Marti Malloy, όσο και την Κινέζα Tongjuan Lu τις οποίες και κέρδισε. Η αρχή έγινε από τον δεύτερο όμιλο, όπου συμμετείχε η ελληνίδα τζουντόκα, κερδίζοντας στα προκριματικά τη Mei Han Leung (Χονγκ-Κονγκ), ενώ αμέσως μετά ξεπέρασε το σημαντικό εμπόδιο της «χρυσής» ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ την Ισπανίδα Isabel Fernandez. Στην προημιτελική φάση επικράτησε της Αμερικανίδας Marti Malloy, κάτι που είχε κάνει και στο grand prix του Τόκιο πριν από λίγες εβδομάδες, ενώ στα ημιτελικά συνάντησε την Κινέζα Tongjuan Lu, την οποία είχε κερδίσει στον τουρνουά του Άμστερνταμ. 


Ωστόσο στον τελικό βρέθηκε αντιμέτωπη με την Jan Di Kim όπου δεν κατάφερε να κατακτήσει ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο, καθώς οι δύο παρατηρήσεις που δέχθηκε τις κόστισαν. Η δεύτερη θέση έδωσε στην «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2010, 120 βαθμούς που προστέθηκαν στην προσπάθεια της για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.


Δείτε την προσπάθεια της Μπουκουβάλα στον προημιτελικό και στον ημιτελικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου