ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!
Σε λίγες μέρες το OTHER SPORTS NEWS γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και
θα είναι κοντά σας πιο ανανεωμένο και με νέα εμφάνιση…





22.6.12

Ατυχη στάθηκε η Σκλαβούνου στο Hagen

Η Ελληνίδα αμαζόνα αντιμετώπισε πρόβλημα με το άλογο της και αποχώρησε από τη διοργάνωση

Εξαιρετικά άτυχη στάθηκε η Κέλλυ Σκλαβούνου η οποία συμμετείχε στον αγώνα ιππικής δεξιοτεχνίας Νέων Ιππέων στο Hagen της Γερμανίας. Από το πρώτο κιόλας αγώνισμα της κατηγορίας της (Team Champion Test) το άλογο της (Quanderas) αντιμετώπισε πρόβλημα και έτσι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη συμμετοχή της στη διοργάνωση. 


Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι η Σκλαβούνου παρά την ατυχία του αλόγου της συμμετείχε στο πρώτο αγώνισμα καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια, ωστόσο τα ποσοστά που της έδωσαν οι κριτές ήταν αρκετά χαμηλά. Η ατυχία για την Ελληνίδα αμαζόνα ήταν διπλή καθώς η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν η τελευταία πριν από το μεγάλο ραντεβού, τον επόμενο μήνα, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ιππέων στη Βέρνη της Ελβετίας.  


Αγωνιστικά την παράσταση έκλεψε η Γερμανίδα Charlott-Maria Schurmann (Burlington) η οποία κατέκτησε τη πρώτη θέση και στις τρεις κατηγορίες. Συγκεκριμένα στην κατηγορία Team Championship Test ήρθε πρώτη με ποσοστό 76.096%, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη συμπατριώτισσα της Sanneke Rothenberg (Wolke Sieben) με 73.513%. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ακόμα μία Γερμανίδα η Florine Kienbaum (Don Windsor OLD) με 70.482%. Στη συγκεκριμένη-και μοναδική κατηγορία-πήρε μέρος και η Σκλαβούνου (Quanderas)   η οποία κατέλαβε την 36η θέση με ποσοστό 58.377%. 


Η πρώτη τριάδα δεν άλλαξε στην κατηγορία Individual Test με την Schurmann να έρχεται πρώτη με 75.789%, την Rothernberg δεύτερη με 73.772% και την Kienbaum να ακολουθεί στην τρίτη θέση με ποσοστό 72.500%. Μία από τα ίδια και στην κατηγορία Kur to Music με την Schurmann να κάνει εξαιρετική εμφάνιση παίρνοντας από τους κριτές ποσοστό 80.000%. Η Rothenberg ακολούθησε με 76.667%, ενώ τρίτη ήταν και πάλι η Kienbaum με ποσοστό 75.000%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου