ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!
Σε λίγες μέρες το OTHER SPORTS NEWS γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και
θα είναι κοντά σας πιο ανανεωμένο και με νέα εμφάνιση…





15.6.12

Προβάδισμα για τον Thompson στον πρώτο γύρο του US Open

Από κοντά ο Woods.. Μέτριο ξεκίνημα για McIlroy και Donald
Αυλαία είχαμε χθες για το 112ο US Open το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Olympic Club στο San Francisco. Όλα τα μεγάλα ονόματα του γκολφ βρέθηκαν στο Lake Course για να διεκδικήσουν το μεγάλο τρόπαιο στο ένα από τα τέσσερα μεγάλα τουρνουά (major championships) το οποίο μοιράζει στους νικητές το ποσό των 7.850.000 δολαρίων! 


Έτσι μετά από το Master Tournament (Απρίλιο) και πριν από τα Open Championship (Ιούλιο) και PGA Championship (Αύγουστο) σειρά παίρνει το US open το οποίο συγκεντρώνει πάνω από 156 παίκτες! Μετά το πέρας του πρώτου γύρου δεν έλειψαν οι αρνητικές εκπλήξεις καθώς τόσο ο κάτοχος του τίτλου και νούμερο τρία στην παγκόσμια κατάταξη Rory MacIlroy, όσο και το νούμερο ένα Luke Donald βρέθηκαν αρκετά χαμηλά στον πίνακα. 


Ο πρώτος είχε +7 στις πρώτες του προσπάθειες, ενώ ο δεύτερος βρέθηκε ακόμα πιο χαμηλά με +9. Αντίθετα ο Michael Thompson είχε μία εξαιρετική ημέρα ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο με -4 και βρέθηκε στην πρώτη θέση. 


Πολύ καλή παρουσία είχε και ο κάτοχος τριών US Open Tiger Woods, που δείχνει να είναι μεταμορφωμένος στα τελευταία τουρνουά, καθώς είχε σκορ 69 (-1) και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μαζί με τους McDowell, Rose, Toms και Watney. Στο ντεμπούτο του ο 14χρονος Andny Zhang (ο νεαρότερος παίκτης σε US open από το 1945) βρέθηκε αρκετά χαμηλά στον πίνακα καθώς είχε +9. Ο δεύτερος γύρος αναμένεται να είναι συναρπαστικός καθώς μετά από την ολοκλήρωση του θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το ποιοι θα βρεθούν στο τρίτο γύρο και ποιοι θα αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση.

THOMPSON
USA
66
McDOWELL
NI
69
ROSE
ENG
69
TOMS
USA
69
WATNEY
USA
69
WOODS
USA
69
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου